Inici / Contacte

Contacta amb mi

Xarxes socials

Segueix-nos a Facebook, Instagram, LinkedIn i Youtube per no perdre’t res del que tinc preparat per a tu. T’espero per compartir junts aquest viatge!

logo-linkedin logo-x logo-500px logo-x

On trobar-me

Marina Berdalet Andrés
C/ Verdaguer, 9 1r
08148 L’Estany
(Barcelona)
T: 659 13 52 32

Formulari de contacte  Política de protecció de dades

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MARINA BERDALET ANDRÉS amb NIF 35076163J i domicili social situat al CARRER VERDAGUER 9, 1r – 08148 L’ESTANY (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, MARINA BERDALET ANDRÉS informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  MARINA BERDALET ANDRÉS informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARINA BERDALET ANDRÉS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic marina.berdalet@gmail.com.

   

  Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: marina.berdalet@gmail.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.