Inici / Tèmenos

Tèmenos: un lloc on l’art és l’eix i les seves possibilitats, infinites

TÈMENOS: Paraula que té el seu origen en les cultures clàssiques mediterrànies per referir-se a un espai sagrat. C.G.Jung relaciona el TÈMENOS amb el fascinant cercle màgic on es gesta el treball mental. M’agrada imaginar-me el meu TÈMENOS com un lloc -físic i mental- on l’art és el centre i les seves possibilitats, infinites.
Marina Berdalet - Tèmenos - Logo

Què és Tèmenos?

Tèmenos #Marina Berdalet no només és un espai fisic -situat al Carrer Verdaguer 9, del poble de l’Estany (Moianès)-, sinó també la marca personal de Marina Berdalet: una proposta pictòrica, educativa i artterapèutica dirigida a públic divers.

 

L’interès per l’educació artística de qualitat i conèixer la capacitat terapèutica de l’art, m’ha portat  a compaginar la meva investigació artística personal amb l’artteràpia i la docència.

 

És per això que TÈMENOS #marinaberdalet ofereix:

 

   • Tallers d’art
   • Tallers d’artteràpia
   • Xerrades i conferències sobre l’art, l’artteràpia i processos creatius
   • Actuacions improvisades de dibuix amb foc i fum acompanyades amb la  música del clarinet d’en Joaquim Abós o el cello de Frances Bartlett
   • Encàrrecs de dibuix, pintura, disseny, il·lustració…
   • Acolliment d’accions artístiques i culturals diverses

 

Vull saber més informació sobre Tèmenos →

Les males herbes

05.11.2023: 1a acció performàtica LES MALES HERBES. Una jornada inclosa en el cicle CLIMA, organitzat pel Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat, CACIS. Participaren juntament amb Marina Berdalet: Isabel Casas (biòloga); Frances Bartlett (Cello); Joaquim Abós (Clarinet); i la col·laboració de Cava Mas Clavel.