Inici / Exposicions / Traços del gest

Marina Berdalet - Exposicions - Traços del Gest - Cal Balaguer del Porxo- Súria - 2006 - Cartell

Traços del gest

Marina Berdalet
Del 16 de setembre a l’1 de novembre de 2006
Cal Balaguer del Porxo
Súria

Descripció

La sala d’exposicions de Cal Balaguer del Porxo, al Poble Vell de Súria acollir, entre el 16 de setembre i l’1 de novembre, l’exposició Traços del gest, de l’artista barcelonina establerta al Bages Marina Berdalet.

La mostra inclou una trentena d’obres pictòriques, elaborades amb tècniques diverses, i proposa una reflexió sobre el procés creatiu, partint sempre d’elements de la naturalesa, que l’artista simplifica fins a arribar a l’abstracció

La mostra inclou una trentena d’obres realitzades entre els anys 1997 i 2006, amb tècniques molt diverses, com ara el llapis grafit i de colors, aquarel·la, oli, acrílic, tinta xinesa, collage i gravat.

 

L’exposició Traços del gest proposa una reflexió sobre el procés creatiu. Partint de la naturalesa (concretament, de les branques dels arbres retallades en un cel d’hivern) l’artista elabora una sèrie pictòrica que condueix cap a la formalització més estricta dels elements pictòrics: la línia i la taca sobre un pla bidimensional (el paper o la tela). És a dir, la representació figurativa de la naturalesa és el punt de partida d’aquesta sèrie pictòrica que simplifica els elements formals per arribar al que coneixem com abstracció: la manca de referent figuratiu.

Imatges de l’exposició